Rust en Ruimte in Limburg

Adres:

Renkensstraat 19 5975 NK Sevenum

Telefoon:

06 -21105729

E-mail:

Over ons:

Een appartement voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, om welke reden dan ook. Dat sprak ons, Leon Roodbeen en Marleen Wijnen, enorm aan. Andere mensen laten genieten van het mooie en bijzondere dat onze omgeving in Noord-Limburg biedt. Het appartement is gemaakt in het bijgebouw van onze boerderij. Op de oude fundamenten van het 'hennehok'. De boerderij is een gemeentelijk monument uit 1872 en in 2013 volledig gerestaureerd. Zo ook het bijgebouw. Tijdens die restauratie woonden we zelf in het appartement.

De boerderij is het ouderlijk huis van Leon en Leon’s vader. Zij groeiden hier op. Marleen is verderop op de Hees geboren en getogen en woonde later op de Mia-Hoeve in de richting van America. In 1987 zijn we gaan samenwonen in Eindhoven. Daar hebben we ruim 25 jaar gewoond. In 2013 kochten we de boerderij en zijn begonnen met de restauratie, verbouwing en aanleg van het omliggende terrein.

Wij zijn beide ondernemers, ieder met een eigen bedrijf. Leon is IT-Auditor en startte in 2006 Cervinae, een bedrijf dat zich richt op advies en uitvoering van IT-audits, met name op het gebied van informatiebeveiliging en IT-infrastructuur. Marleen is van oudsher schoolbibliothecaris en startte in 1996 haar Adviesbureau voor mediatheken, bibliotheken en onderwijs. We werken bij de klant en vanaf huis.

In 2014 startte Marleen met uitvaartfotografie, Stilstaan bij afscheid. Haar passie is fotografie. Wandelen, film en lezen zijn haar andere hobby’s. De blauwe Citroen DS uit 1974 is Leons passie. Tuinieren en motorrijden zijn Leons hobby’s. We houden ervan om samen met vrienden leuke dingen te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. We vinden het fijn anderen mee te laten genieten van onze prachtige woon- en werkomgeving. Dat doen wij iedere dag weer.

 

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.