Op zoek naar rust en ruimte in Limburg

Een appartement voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, om welke reden dan ook. Mensen laten genieten van het mooie en bijzondere dat onze omgeving in Noord-Limburg biedt. Wij, Leon Roodbeen en Marleen Wijnen, hebben zo'n appartement kunnen realiseren in het bijgebouw van onze boerderij. Op de oude fundamenten van het 'hennehok'. De boerderij is een gemeentelijk monument uit 1872 en het ouderlijk huis van Leon. In 2013 is de boerderij volledig gerestaureerd en zo ook het bijgebouw. Tijdens de restauratie woonden we zelf in het appartement.

Wijds en historisch Groot veld
Het appartement ligt ‘An ‘t Groeët veld' (Aan het Groot veld). Een wijds landschap tussen de dorpen Sevenum en Kronenberg. Het Groot Veld heeft een historische landschappelijke waarde en is nog steeds een actief landbouwgebied. Hier worden mais, eikenbomen, appels, prei, bonen, verschillende soorten sla en kolen geteeld.

Genieten van zonsondergang
Het appartement is van alle gemakken voorzien en is zo gemaakt dat u beschikt over privacy met een eigen poort en ingang vanaf de oprit. Vanaf het ‘zonsondergangbankje’ kunt u dagelijks genieten van de prachtige zonsondergang. U kunt uw auto gratis parkeren. Reist u met openbaar vervoer, dan halen we u op vanaf het intercity station Horst-Sevenum.

Wandelen, fietsen of genieten op eigen terras
Om te wandelen en fietsen is deze omgeving ideaal. U kunt direct vertrekken vanaf het appartement. Wandel- en fietskaarten liggen voor u klaar. Een deel van de tuin met ligstoelen staat tot uw beschikking. Als u buiten bent komt Bijke, onze Friese stabij, u vast en zeker begroeten.

U ontvangt bij het inchecken de sleutel. Die kunt u na het uitchecken weer inleveren. Informatie over in- en uitchecktijden vindt u bij beschikbaarheid en reserveren.

Gun u zelf Rust en Ruimte in Limburg!
Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of kijk bij veelgestelde vragen.


Hartelijke groet,
Leon Roodbeen en Marleen Wijnen