Veelgestelde vragen

Het appartement is voor maximaal twee volwassenen geschikt.

Ons appartement ligt in Noord-Limburg, circa 1,5 uur rijden vanaf het centrum van Utrecht.

U heeft op het eigen terrein van Leon en Marleen een eigen verlichte parkeerplaats. Op datzelfde terrein is een fietsenstalling. Indien wenselijk is het mogelijk om de fietsen binnen te plaatsen.

Nee, u hoeft geen borg te betalen. Als er iets kapot gaat of er is schade dan maken we hierover in onderling overleg afspraken.

Ja dat kan, mits het in de gewenste periode beschikbaar is. Het tarief is dan 1 week + het aantal extra dagen dat u het appartement reserveert. Kijk voor de prijzen bij het onderdeel beschikbaarheid & reserveren.

Nee dat is niet nodig. Het bed is bij aankomst gespreid en de hand-, thee- en vaatdoeken liggen in het appartement.

Natuurlijk kunt u dat. De bedstee heeft een tweepersoons dekbed en twee kussens, maar als u liever op uw eigen kussen slaapt onder uw eigen dekbed dan kan dat natuurlijk.

Ja er liggen een paar rollen toiletpapier klaar bij de wc. U hoeft dit niet mee te nemen, tenzij u het appartement een langere periode reserveert.

Het appartement heeft geen extra voorzieningen voor mensen met een beperking. Bij binnenkomst is een lage drempel. De oprit is voorzien van grint met daaronder hard-plastic matten zodat daarover gemakkelijk gelopen, gefietst of gereden kan worden.

De afstand tot supermarkten, andere winkels en restaurants varieert tussen 500 meter en twee kilometer en liggen in het dorp Sevenum. In de naburige dorpen Horst en Panningen, ca. 5 kilometer, is het winkelaanbod nog groter.

De dichtstbijzijnde stad is Venlo, ca. 20 minuten rijden en 15 minuten met de trein vanaf station Horst-Sevenum. Op ca. 30 minuten rijden ligt Eindhoven. U kunt ook met de trein naar Eindhoven centrum reizen. De reistijd bedraagt 30 minuten. Roermond ligt op een reistijd van 40 minuten met de auto.

Ja, op de grens van Horst en Sevenum ligt het intercity station Horst-Sevenum, met een goede verbindingen vanaf Centraal Station Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Eindhoven. Vanaf Centraal Station Amsterdam bedraagt de reistijd 1 uur en 51 minuten. Als u ons uw de aankomsttijd doorgeeft halen we u op bij het station Horst-Sevenum.

U kunt vanaf 15.00 uur inchecken. Het tijdstip van uitchecken is 11.00 uur. U kunt na overleg met ons eventueel deze tijden aanpassen. Dit is mede afhankelijk van de komst van nieuwe gasten na u. Er moet voldoende tijd zijn om het appartement schoon te maken.

Ja dat kan. Als u uw aankomsttijd doorgeeft dan houden wij daar rekening mee. Als blijkt dat u tijdens de reis naar ons appartement door omstandigheden later aankomt is dat geen probleem. Het is fijn als u ons dan even belt of een whats-appje stuurt: 06-21105729.

Bijke is onze Friese Stabij en is op 14 maart 2014 geboren. De Friese Stabij is van oudsher een mollenvanger en ruikt heel goed. Zo ook Bijke. Ze graaft graag en met enige regelmaat graaft ze in het weiland een gat op zoek naar iets. Ze is waaks en op haar hoede. Ze blaft uit voorzorg. Eenmaal bekend is ze een aardige, lieve en rustige hond die graag wandelt en speelt met de bal in de tuin. Ze komt u ongetwijfeld begroeten als u in de tuin bent. Steek u hand uit en laat haar even ruiken en wennen. Aai haar daarna pas onder of over haar hoofd en haar rug.

Ja, in overleg met Leon en Marleen.

Wij hanteren één soort tarief en willen geen onderscheid maken in hoog of laagseizoen prijzen. De hoogte van het tarief wordt niet bepaald door de periode waarop u graag wilt genieten van de rust en ruimte, maar door de lengte van die periode.